Pieter Derks

Wij waren in de Stadsgehoorzaal in Kampen. Een leuk klein theater met veel sfeer. Dat begint al bij de inrichting van de lounge en het bargedeelte. Erg leuk om hier een keertje een voorstelling bij te wonen.

Wij kozen voor Pieter Derks, een cabaretier die vooral bekend is geworden door zijn regelmatige optredens bij DWDD een paar jaar geleden. Inmiddels verzorgt hij ieder jaar een show. Dit jaar staat hij op de planken met zijn voorstelling Voor wat het waard is. Humoristisch en beschouwend. Goede grappen en ook onderwerpen om over na te denken. Wij vonden het een leuke avond. Pieter speelt nog in diverse theaters in het land tot juni 2019. Klik hier voor de playlist op zijn website.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.