Ladiesnight

Ladiesnight is een terugkerend event bij Pathe, waarbij dames in de watten worden gelegd met een glaasje champagne of jus d’orange en een goed gevulde goodiebag. Op de gangen tussen de zalen staan bovendien allerlei kraampjes met leuke spulletjes. Dat alles samen maakt het een leuke avond uit, wat ook blijkt uit het feit dat meerdere zalen van 18 tot 23 tot de nok toe gevuld waren.

Dit keer ging ik met de moeders naar Verliefd op Cuba. Bij vorige films hadden Willem en ik al eens een voorstukje gezien en hij zei toen: ‘Daar krijg je mij écht niet naartoe!’ Nu zijn Nederlandse films toch al niet aan hem besteed, maar eerlijk is eerlijk, de trailer doet de film geen recht.

Het was namelijk een hele leuke film. Basisthema is een dochter die op Cuba wil trouwen en twee gescheiden ouders die afreizen naar dit kleurrijke eiland. Vader om mee te feesten en moeder om het huwelijk tegen te houden. Verwikkelingen en komische situaties zijn het gevolg. Veel gelachen!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.