Training onder stroom

‘Oeps, is dat wel zo verstandig?’, vraag je je misschien af. Dan kunnen we je meteen geruststellen. De EMS training is 100% veilig. EMS staat voor Electronic Muscle Stimulation, wat inhoudt dat je spieren kleine stroomstootjes krijgen. Hierdoor worden ze gestimuleerd en is je training veel effectiever. Dat merk je ook, want de bewegingen kosten veel meer moeite wanneer je een EMS pak aan hebt.

Als je denkt dat EMS een manier is om moeiteloos een fit en slank lijf te krijgen, droom dan vooral rustig verder. Wat het dan wel is? Een hele leuke en efficiente manier van trainen. Je bent namelijk in 20 minuten klaar met een full-body workout. Daar ben je in de sportschool toch al snel een paar uur druk mee.

Mijn zus en ik doen deze sport nu een tijdje en de effecten zijn al zichtbaar. Elke week een beetje strakker in het vel en het is nog leuk ook! Niet in de laatste plaats door de enthousiaste trainer Bas van Fit Quick in Zwolle. Meer info geeft hij graag en zie je ook op hun website. Woon je niet in de omgeving van Zwolle? Er zijn via Google overal in het land EMS studio’s te vinden.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.