Timeless

Deze serie met 2 seizoenen draait om twee tijdmachines. De eerste is in handen van een organisatie die de wereldgeschiedenis wil veranderen ten gunste van hun eigen idealen. Met de tweede machine gaat een drietal de boeven achterna om dit te voorkomen. Ze maken iedere keer een nieuwe reis terug in de tijd en komen terecht in de bekendste periodes uit het verleden. Hier gaan ze de strijd met elkaar aan. Wanneer er toch dingen veranderen door hun inmenging, moeten ze wanneer ze weer terug zijn in het heden, met de consequenties dealen.

Het lijkt een flinterdun verhaaltje, maar dat valt wel mee. Het is daarnaast best interessant om te zien hoe men tijdens verschillende bekende gebeurtenissen leefden en je leert er ook nog wat van. Je komt terecht in de wereld van Roosevelt, de Alamo, de Sufragettes en nog veel meer. Wij vonden het jammer dat er geen derde seizoen was. Hadden nog graag meer afleveringen willen zien. De serie vind je op Netflix.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.