Een avondje lachen

Regelmatig worden er overal in het land Comedynights georganiseerd. Op zo’n avond komen 4 stand op comedians op het podium, waarvan 3 een optreden verzorgen en 1 de boel op een grappige manier aan elkaar praat. Wij waren afgelopen week in Poppodium Hedon in Zwolle.

Je hebt het vast wel eens op TV gezien. Of misschien wel bij Toomler in Amsterdam, zo’n beetje de bakermat van stand up comedy in Nederland. Hans Teeuwen, Theo Maassen, Sanne Wallis de Vries, Najib Amhali en Jan Jaap van der Wal zijn voorbeelden van artiesten die begonnen in Toomler en daarna successen oogstten met hun eigen theaterprogramma’s.

Om stand up comedy te zien hoef je niet naar Amsterdam (hoewel het wel leuk is!). Op tal van plaatsen kun je een comedynight bijwonen. Het is altijd weer een verrassing wie er komt, en meestal zijn het onbekende talenten.

Wij hebben erg gelachen en een hele leuke avond gehad. Voor de verandering kon je trouwens bij deze voorstelling gewoon zitten. Dat hadden we nog niet eerder meegemaakt bij Hedon. Wil je ook een keertje een comedynight bijwonen? Elke twee maanden is er wel eentje dus de volgende zal vast snel te boeken zijn. Voor de prijs hoef je het ook niet te laten. Voor € 12,50 ben je binnen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.