Omarm de verandering

Veranderen is nog niet zo gemakkelijk. Bijvoorbeeld in je eetpatroon, je werk of sportieve inspanning. Welke verandering je ook wilt doorvoeren, het vraagt altijd iets van je. Discipline, doorzettingsvermogen, zelfvertrouwen, ambitie. Zomaar wat woorden die mij te binnen schieten als je het hebt over verandering.

Beren op de weg

Soms is alleen de gedachte aan de beren op de weg al voldoende om er maar niet aan te beginnen. Daar gaat dit filmpje over. Hoe de methode Kaizen Toyota geholpen heeft om een wereldwijde speler te worden en jou kan helpen om iedere verandering te bewerkstelligen die je maar wilt. Het enige dat je hoeft te doen is de eerste stap te zetten. Wat die eerste stap is? Kijken naar deze video!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.