De vakantiekilo’s zijn er weer af!

Sinds ruim twee maanden eten wij koolhydraatarm. Dat gaat niet altijd vanzelf en na een eerste blog waarin ik vertelde 4 kilo in 4 weken te zijn afgevallen, volgde er een tweede, waarin ik moest melden dat de vakantie ons gewicht geen goed gedaan had. Hoewel we echt geen kilo’s met koek , ijs of taart ofzo naar binnen hadden gewerkt, had het afwijken van onze low carb principes zijn sporen nagelaten.

Ja, dit ben ik 🙂

Met gepaste trots kan ik nu vertellen dat de vakantiekilo’s er, na een week weer koolhydraatarm gegeten te hebben, weer af zijn! Het blijkt hiermee dat pas vergaarde vetcelletjes gemakkelijk loslaten dan vet dat er al jaren zit. Vanmorgen gaf de weegschaal 1,2 kilo minder aan dan vorige week zondag. Weer netjes op 67,5 kg dus, het gewicht dat ik had toen ik mijn eerste blog over dit onderwerp schreef. Nu weer lekker doorgaan tot ik mijn streefgewicht bereikt heb.

Dit persoonlijke hoogtepuntje heeft mijn geloof in deze levenswijze alleen maar versterkt. Zonder honger en zonder op de porties te hoeven letten kun je echt afvallen! En dat wijntje per dag mag er gewoon bij. Wist je dat een glas wijn slechts 2 gram koolhydraten bevat? Per dag is het de bedoeling dat je niet meer dan 70 gram koolhydraten binnenkrijgt. En nou geen 35 wijntjes gaan drinken hè 🙂 :-).

Liefs, Miranda

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.