Spaghetti | koolhydraatarm

Voor de tweede keer verbazen we ons over de smaak van de Cleanfoods koolhydraatarme pasta producten. En ook maar 6 calorieën. Waarom hebben we dit niet eerder ontdekt? We delen graag het recept voor onze spaghetti.

Recept

Een pakje Cleanfoods spaghetti (200 gram)

300 gram mager rundergehakt

300 gram pastasaus Heinz Hot

Een scheutje chilisaus

Een paprika en een prei

Wat curry- en paprikapoeder

Parmezaanse kaasvlokken

Bereiding

Eerst het gehakt aanbraden met de poedertjes en het scheutje chilisaus (er hoeft geen boter bij). Intussen de paprika en prei in kleine stukjes snijden. Dan gooi je de paprika en de prei bij het gehakt. Na 10 minuutjes de pastasaus erbij. Als die heet is de spaghetti erbij. Nog een paar minuten tot alles heet is en dan verdeel je het over twee borden en bestrooi je het met de parmezaanse vlokken.

That’s it. Makkelijk toch? En lekkerrrrrrr!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.