The Hustle

Het was weer tijd voor een filmpje in de bioscoop. We hebben onze Pathe Unlimited pas natuurlijk niet voor niets :-). Mijn moeder is er altijd wel voor te porren en we kozen voor The Hustle. Het komische genre heeft onze voorkeur en dit was de leukste die we konden vinden op dit moment.

Het verhaal speelt zich af rondom twee dames die de boel behoorlijk aan het oplichten zijn. Zielige vrouwtjes spelen en zo de mannen geld aftroggelen, dure sieraden stiekem vervangen door neppers etcetera, etcetera. Actrices Anne Hathaway en Rebel Wilson zijn elkaars tegenpolen. Anne als de adelijke dame en Rebel als de ordinaire bedriegster. Ze moeten in eerste instantie niets van elkaar hebben, maar blijven elkaar maar tegenkomen. Het levert hilarische scenes op. De film is een niemandalletje, maar wij hebben er erg om gelachen. Leuk einde ook, maar dat verklap ik niet natuurlijk :-).

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.